Tovertafel

Hoera !!!

We hebben een grote donatie/investering gedaan. We zijn vanaf heden eigenaar van een tovertafel. Een wat? Een Tovertafel !!

De Tovertafel Original is een speelse zorginnovatie die ouderen in de latere fasen van dementie met elkaar en met hun omgeving verbindt en beweging stimuleert. De mooie spellen zijn specifiek voor de doelgroep ontwikkeld en kunnen zowel zelfstandig als onder begeleiding worden gespeeld.

De Tovertafel UP is een vrolijke zorginnovatie die volwassenen met een verstandelijke beperking uitnodigt tot fysieke activiteit en sociale interactie. De uitdagende spellen zijn speciaal voor de doelgroep ontwikkeld en kunnen zowel zelfstandig als onder begeleiding worden gespeeld.

Wij hebben deze “tafel” aangeschaft en zullen deze op diverse locaties gaan inzetten om met deze investering zoveel mogelijk mensen te kunnen vermaken. Wij zullen de tafel eerst een aantal weken in onze winkel ophangen om daar de mensen de mogelijkheid te geven om langs te komen en de tafel te beleven. Zorg instellingen kunnen ons dan aangeven interesse te hebben en dan lenen wij hem uit voor een x-aantal maanden.

Heeft u interesse als zorg instelling? Mail dan even naar jos@kringloopmaasdijk.nl
Medio januari 2018 verwachten wij de tafel werkend in de winkel.

Impressie van de tafel.

 

4 gedachten over “Tovertafel”

 1. Hallo,
  Wat geweldig deze actie !
  Ik ben welzijnsmedewerker in verzorgingshuis Bertus Bliek in Hoek van Holland en wij zouden graag de tovertafel bij ons in huis krijgen.
  helaas is er zelf 1 aanschaffen nog niet gelukt.
  Ik hoop snel bericht om de tovertafel een periode te kunnen gebruiken !!!!!
  Ook zullen we kijken of we met bewoners op visite kunnen komen.

  Met vriendelijke groeten namens team verzorgingshuis Bertus Bliek

 2. Jeetje wat gaaf, Wat een fantastisch initiatief. ik heb er al filmpjes van gezien, en het is een fantastisch ding. Jammer dat ik niet in de buurt bij jullie werk, anders had ik hem zeker een keer komen lenen. Veel plezier ermee.
  Groetjes Margareth

 3. Wij van de Hooge Tuinen in Naaldwijk zijn met een groepje (tijdje terug) op de koffie geweest ,hebben de winkel bekeken en mogen genieten van de tovertafel .
  Was heel gezellig !
  Iedereen deed enthouiast mee ,werd ook zo leuk uitgelegd !
  We mogen de tovertafel dus ook lenen binnenkort heel leuk!

  Groeten Suzan (en collega’s welzijn )

 4. Hallo ,wij van de Hooge tuinen hebben de tovertafel dus 3 maanden mogen lenen!
  Veel bewoners en familie ,personeel ,stagiaires (ook basis school leerlingen die op bezoek kwamen)hebben er van genoten van de spellen maar ook van de discussies die bij sommige spellen op gang kwamen .Nu het kouder wordt is het helemaal een aanrader fijn met elkaar aan tafel een spel spelen en tegelijk meer bewegen.
  Wij willen kringloop Maasdijk hier voor bedanken !
  Groeten Suzan en collega’s welzijn .

Geef een reactie