Een beetje stil.

Het is de laatste tijd erg stil vanuit onze kant. Niet omdat het slecht gaat, integendeel. We hebben hele gezellige, drukke en goede maanden achter de rug. De afsluiting van 2017 is bijna klaar, wat betreft de cijfers maar ook met het inventariseren van onze ervaringen.

Als startende winkel heb je te maken met een hoop kosten en omdat we zelf niet heel ervaren zijn hebben we het rustig aan gedaan met onze uitgaven. Eerst alles op een rijtje. Dat hebben we nu aardig voor elkaar.

Waar is het geld nu? Wees niet bang, ons bestuur rijdt nog steeds in dezelfde auto, woont nog in hetzelfde huis en onze bankrekeningen zijn niet gegroeid door inkomsten uit de winkel. Ook het bestuur werkt volledige vrijwillig.

Op dit moment zijn we druk bezig met het inventariseren van de goede doelen die we gaan ondersteunen dit jaar. En dat zijn er al heel wat. Naar verwachting zullen de eerste donatie eind deze maand gaan plaats vinden en ons streven is dan om iedere maand een donatie te doen en bekend te maken.

Geef een antwoord