Feestje 19 mei

19 mei is onze winkel alweer een jaar open. Omdat wij hier onwijs trots op zijn gaan we hier een feestelijk tintje aan gegeven.

Voor de kinderen zal er een springkussen zijn en diverse lekkere dingen. We proberen ook nog andere leuke activiteiten te organiseren maar dat blijft nog een verrassing.

Deze dag gaan wij de dagomzet volledig opdragen aan Stichting Semmy

Stichting Semmy heeft ten doel het verlengen van de levensverwachting en uiteindelijk het vergroten van de overlevingskansen van kinderen die getroffen zijn door hersenstamkanker.

100% van de donaties gaan direct naar onderzoek zonder enige administratieve kosten of onkosten. Het is de perfecte manier om ons te helpen zodat wij onze kinderen kunnen helpen.

Voor meer info kijk even op http://www.stichtingsemmy.nl

Willen jullie ons helpen? Of eigenlijk Stichting Semmy! Dat kan! Vind jij het leuk om koekjes te bakken? Of iets moois te knutselen? Misschien maakt je leuke kaarten als hobby. Meld je aan bij ons en we maken deze dag een leuke tafel waar we jouw dingen kunnen verkopen voor Stichting Semmy.

Aanmelden kan door even een PB te sturen of dit aan te geven in de winkel.

Deze dag gaan wij ook diverse donaties bekend maken en uitreiken die in de planning staan.

Wij hopen dat jullie allemaal even langs komen op deze dag zodat het een gezellige verjaardag wordt en wij een mooi bedrag kunnen schenken aan Stichting Semmy.

Deze dag hebben wij:

Springkussen voor de kids
Amerikaanse Schoolbus met knutsel activiteiten
Verse popcorn

Gezellige muziek
Extra aanbod van boeken uit het magazijn op de marktkramen buiten met een waanzinnige prijsactie van 7 boeken voor € 1,-

Om 13.00 maken wij de donaties bekend en overhandigen wij deze aan de goede doelen

Geef een antwoord