Tovertafel bij Ontmoetingscentrum de Brink

Begin januari, het Ontmoetingscentrum de Brink van Stichting Humanitas in Hoek van Holland ontvangt de Tovertafel van Kringloop Maasdijk in bruikleen.

5 dagen in de week is het Ontmoetingscentrum geopend voor bezoekers die behoefte hebben aan een zinvolle dagbesteding.  Er zijn bezoekers die komen omdat zij meer structuur in hun leven nodig hebben of vanwege beginnende dementie. Ook wanneer er sprake is van eenzaamheid is het ontmoetingscentrum dé plek om contacten op te doen. 

De Tovertafel is de afgelopen maanden intensief gebruikt en zorgde ervoor dat mensen met elkaar in verbinding kwamen. Door de leuke spelletjes moest er worden samen gewerkt en werd er natuurlijk ook veel gelachen.  Door de speciale effecten was het soms moeilijk te onderscheiden of  de beelden echt of nep waren en ook daar werd met elkaar over gesproken. De technieken van tegenwoordig zijn grandioos en hopelijk mogen er nog veel andere mensen genieten van de Tovertafel.

Wij willen Kringloop Maasdijk hartelijk bedanken voor het lenen van de Tovertafel!

Geef een reactie