Een sprookjes wens

Bij ons kwam een wensvraag binnen. de moeder van LauraJill vertelde ons dat LauraJill graag met haar zusje naar de Efteling zou willen. LauraJill is ziek, hier gaan we ivm de privacy verder niet op in. Uiteraard wilden wij deze wens graag in vervulling laten. Op 14 april was het zover. En wat een geluk hadden ze met het weer. Hieronder een mooi verslagje van de dag geschreven door moeder en een aantal prachtige foto’s.

“Afgelopen zondag werden mijn dochters verrast met een roze limousine voor de deur. Een dagje uit via Stichting Kringloop Maasdijk. Wat een verrassing. Allebei waren ze sprakeloos, en geloof me, dát gebeurt niet vaak. Naar de Efteling omdat dat iets was, wat ze nog nooit samen hadden gedaan. Na een afschuwelijk jaar, nu ook af en toe iets leuks is een welkome verandering. Even geen ziekenhuizen, chemo s, bestralingen of praten over kanker. Gewoon even genieten van elkaar en de Efteling! Heerlijke dag gehad, mooie foto s gemaakt. Dank voor deze dag! LauraJill en RosaLynn

Geef een reactie