Grootletterboeken voor DrieMaasHave Maassluis

Wederom een leuke donatie. In de DrieMaasHave in Maassluis was er behoefte aan een nieuwe voorraad grootletterboeken. Na een korte zoektocht hebben we een leuke partij kunnen vinden in Drachten. Een van onze vrijwilligers is deze zelf wezen ophalen.

Inmiddels staan de boeken netjes in de boekkast en kunnen de bewoners weer lekker genieten van een fijn boek.

dav

Sinds 1988 is DrieMaasHave een begrip in de gezellige Molenbuurt in Maassluis. Dit moderne huis staat bekend als een warm en gastvrij thuis voor ouderen die door lichamelijke of psychische aandoeningen niet meer thuis kunnen wonen. Ook omwonenden weten DrieMaasHave te vinden. Zij schuiven graag aan in de sfeervolle ‘Brasserie 101’ of doen mee aan een van de vele activiteiten die DrieMaasHave voor hen of voor kinderen uit de buurt organiseert.

DrieMaasHave is gespecialiseerd in de zorg voor jong dementerenden en met haar gehele zorgaanbod zelfs aangewezen als expertisecentrum op dit gebied in de regio Nieuwe Waterweg Noord. In de kleinschalige woonvoorziening Molenkwartier vinden jonge mensen met dementie een thuis en krijgen zij en hun naasten persoonlijke zorg en begeleiding van gespecialiseerde medewerkers. Uniek aan DrieMaasHave is de onlangs geopende Vitaliteitstuin, waar ouderen kunnen bewegen en ontspannen in de buitenlucht.

dav

Geef een reactie