Themakisten voor Stichting Avavieren

Stichting Avavieren biedt kinderen en volwassenen met een beperking de mogelijkheid om op korte afstand van het strand te verblijven in aangepaste en rolstoelvriendelijke vakantiebungalows op Strandpark Vlugtenburg  in ’s-Gravenzande. Zodat iedereen kan genieten van de zon, zee en het strand.
Avavieren realiseert in samenwerking met Stichting Wigwam en met hulp van enthousiaste vrijwilligers tijdens de schoolvakanties, gezinsvakanties voor gezinnen met kind(eren) met een beperking. Ook buiten de schoolvakanties zijn deze aangepaste bungalows uitermate geschikt voor mensen met een beperking.

Voor deze Stichting hebben we via een van onze vrijwilligers een enorme hoeveelheid themakisten kunnen schenken aan deze mooie stichting. Kisten, bakken en dozen vol prinsen, prinsessen, piraten en dinosaurus spulletjes. Er gaan hele leuke thema dag aankomen in ‘s-Gravenzande.

Geef een reactie