Puppies en kittens als kerstcadeau

18 december starten wij met onze kerstcadeau actie op Facebook. 

“Weet jij een verzorgingstehuis waar ze een leuk cadeautje kunnen gebruiken voor hun bewoners? Wij gaan een aantal robot poezen weggeven nog voor de kerst.

Hij oogt, voelt en klinkt als een echte poes! Maar ze zijn veel meer dan zachte vacht, geruststellende geluidje en lieve mauwjtes. Deze poezen reageren op knuffelen, aaien en bewegen, bijna net zoals echte poezen. Deze persoonlijke, rijke ervaring kan plezier en comfort geven aan ouderen zonder zorgen over de rekening van de dierenarts.

Weet jij een huis waar ze deze poes goed kunnen gebruiken dan horen wij dit graag. Wie weet staan we dan nog voor kerst aan de deur.

Meedoen kan door een mailtje te sturen naar actie@kringloopmaasdijk.nl met daarin de vermelding om welk huis het gaat en waarom. Vergeet vooral dit bericht niet te liken en te delen.” 

Er werd massaal gereageert en op 23 december was het zover, met een auto vol met cadeautjes zijn we onderweg gegaan om 22 adressen te trakteren op een kerstcadeau voor hun bewoners/clienten/patienten.

Driemaashave in Maassluis
Pallia zorgbureau in ‘s-Gravenzande
Bertus Bliekhuis in Hoek van Holland
Zonnehuis in Vlaardingen
Careyn in Naaldwijk
Careyn in Naaldwijk
Sonnevanck in ‘s-Gravenzande
De Kreek in ‘s-Gravenzande
De Opmaat in Monster
Dubbel Vier in Honselersdijk
Terwebloem in Poeldijk
De Tweemaster in Maassluis
De Triangel in De Lier
Duinhof in Ter Heijde aan Zee
Fransicus Gasthuis in Rotterdam
Buytenweye in Delft
Meeuwenhof in Hoogvliet
De Es in Spijkenisse
Veenhage in Nootdorp
De Ark in Wateringen
Ben Oude Nijhuis in Rotterdam-Overschie
De Vloot in Maassluis

Inmiddels hebben we al vele bedankjes binnen gehad inclusief wat leuke foto’s van Mickey, Teun, Charlie, Goudje en nog vele andere.

Geef een reactie