Fitness spullen voor Nederhof

Wederom een mooie aanvraag gekregen voor een mooi doel.

De jong volwassenen met een verstandelijke beperking de mogelijkheid kunnen geven om aan hun conditie te werken, gezamenlijk aan sport te doen. Hiervoor is er fitness apparratuur nodig. Wij hebben een mooie splinternieuwe crosstrainer kunnen doneren.

De Nederhof: historisch wonen

In dit mooie monumentale gebouw in Honselersdijk wonen 23 jonge mensen van (19-25 jaar). Zij hebben een eigen studio of appartement dat zij zelf hebben ingericht.

Wonen in ‘het kasteel van Honselersdijk’! Hoe cool is dat!? Als je de poort binnengaat, voel je de historie.

Dit ‘U-vormig’ gebouw bestaat uit twee verdiepingen. De benedenverdieping heeft grotere kamers en zijn geschikt voor bewoners die zelfstandiger kunnen wonen. Op de bovenverdieping bevinden zich de studio’s en delen de bewoners een badkamer. Overdag gaan zij naar hun dagbesteding en ’s avonds is de begeleiding aanwezig om hen op te vangen, te begeleiden voor wie dat wil en bereiden ze met elkaar het eten. ’s-Nachts is er altijd een begeleider aanwezig. De jongeren ondernemen samen leuke dingen met elkaar. Deze locatie ligt midden in het dorp en andere bewoners zijn ook nauw betrokken bij onze bewoners. Bij de inrichting van dit pand zijn wij heel veel sponsors en particulieren dankbaar voor de donaties of giften in de vorm van gelden of wooninrichting! Tijdens NL Doet, de landelijke vrijwilligersdag, kwam een groep vrijwilligers helpen om één van de gezamenlijke ruimtes op te knappen.

https://www.levin-zorg.nl/wonen/de-nederhof/

Geef een reactie