Donatie voor Zaanse troost

Na het zien van een oproepje op Facebook hebben we dit mooie initiatief kunnen helpen door het doneren van 16 zakken met opvulling voor de knuffetjes.

https://www.facebook.com/pages/category/Nonprofit-Organization/Zaanse-troost-417549045496259/

Voor de mensen die nog niet weten wat Zaanse troost is zal ik het in het kort uitleggen. Ik haak met nog een stel gezellige meiden allemaal knuffeltjes voor kindjes die het nodig hebben. Op dit moment is het voor het bloedprikken in het ziekenhuis. Kindjes die erg angstig of bang zijn krijgen dan een knuffeltje mee na het prikken. Zodra dit allemaal echt goed gaat lopen zullen wij meerdere haaksters nodig hebben die ook mee willen haken dus bij interesse graag een pb sturen. In de toekomst willen we ook uit gaan breiden dus zullen we ook bijv gaan haken voor kinderen die afscheid moeten nemen van hun huisdier bijv of voor ouderen die wel een kleinigheidje verdienen omdat ze eenzaam zijn of noem maar op. Nog zoveel ideeën meer maar we zijn pas net begonnen en moeten nog naamsbekendheid gaan krijgen en mensen die bijv garen willen doneren. Wij doen alles kosteloos en moeten het echt hebben van donaties dus als je mee wilt doen is dit puur vrijwillig en het kost je alleen tijd, miss vulling en/of veiligheids oogjes ook daar ga ik iets op bedenken om te kijken of we dat ook ergens vandaan kunnen toveren.
Dus voel je je aangesproken en lijkt het je leuk om mee te haken?? Stuur een berichtje en deel dit zodat we vele kindjes blij kunnen gaan maken….

3 gedachten over “Donatie voor Zaanse troost”

Geef een antwoord