Kerstactie 2020

Na het succes van vorig jaar gaan we ook dit jaar weer een leuke kerstactie doen.
Dit jaar hebben we de veel gevraagde Wonderfoon die we gaan weg geven. En we pakken het grootst aan. We geven er namelijk niet 1 weg, ook geen 5 of 10. We geven er namelijk 25 weg.
 
De Wonderfoon is een oude PTT telefoon die is omgebouwd tot mini-jukebox met behulp van een kleine computer en mp3 speler.
Als de hoorn van de haak genomen wordt klinkt de kiestoon en wanneer er dan een nummer wordt gedraaid tussen de 0 en de 9 klink een liedje uit vroegere jaren.
De naam “Wonderfoon” is bedacht door verzorgers die ouderen met dementie begeleiden. In die telefoon zit een SD kaart, daar kunnen 30 liedjes op worden gezet, van Wim Sonneveld als Nikkelen Nelis tot Tom Manders als Dorus. Die muziek, samen met een apparaat dat ook uit vervlogen tijden komt, blijkt een mooi middel om ouderen te activeren, rust te geven en ook te emotioneren.

Hoe maak je kans op een Wonderfoon:
 
1. Like onze pagina
2. Deel het Facebookbericht
3. Tag 5 mensen die ook wel kans willen maken (denk aan je collega’s)
4. Stuur een mailtje naar actie@kringloopmaasdijk.nl met daarin de gegevens van de locatie waar jij de Wonderfoon wilt ontvangen. Vergeet ook niet de afdeling te vermelden. Per mail kan er 1 afdeling vermeld worden. Meerdere mailtjes sturen mag uiteraard. Er kunnen meerdere Wonderfoons per locatie worden aangevraagd op verschillende afdelingen.
5. Locaties in en om het Westland genieten de voorkeur ivm ons werkgebied.
 
Op 12 december sluit de inschrijving.
Op 13 december maker we de locaties bekend.
Op 14 en 15 december worden de Wonderfoons op locatie gebracht.

https://www.facebook.com/stichtingkringloopmaasdijk.nl/posts/3175931719183740

Geef een antwoord