Online winkelen en bestellen

Gelukkig kunt u vanaf nu bestellen  bij Stichting Kringloop Maasdijk.

 

Hoe bestellen:

Waar vindt u onze spullen:

Mocht u het niet kunnen vinden dan mag u altijd appen/ bellen of mailen en dan reageren wij zo snel mogelijk.

Bestellen:

U kunt via de whatsapp of de mail bij ons bestellen. Vanuit de overheid mag u het pas 4 uur later ophalen. Ook wanneer u iets uit onze etalage wilt hebben.  Vermeld bij de bestelling om welk product het gaat en wanneer dit mogelijk is kunt u een foto bijvoegen. Wij laten u weten of het product nog beschikbaar is en wanneer dit het geval is dan zetten wij het voor u apart en kunt u het op een afgesproken tijdstip komen ophalen. U kunt uw spullen van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur ophalen. 

LET OP: ophalen kan pas 4 uur na bestellen en vanaf 10 februari 2021


De personal Shopper!!!!

Om u toch zo veel mogelijk het echte kringloop gevoel te geven zonder dat u de winkel binnen komt, hebben we de persoonlijke shopper voor u in het leven geroepen.

Wat is de persoonlijke shopper?

Via beeldbellen van Whatsapp  gaan wij samen met u de winkel door en naar de afdelingen waar u graag heen wilt. Wij laten u alles zo goed mogelijk zien en wat u wilt kopen doen wij in uw mandje en minimaal 4 uur later kunt u het ophalen. We spreken samen met u de datum en tijd af voor het ophaal moment.

Reserveren:

U kunt uw eigen persoonlijke shopper reserveren door de gewenste datum en tijdstip te appen naar: 06 87 39 29 66. Ook kunt u mailen naar: verkoop@kringloopmaasdijk.nl

Wij kijken of de tijd nog beschikbaar is en laten het u weten.

LET OP: We hebben maar een beperkt aantal vrijwilligers beschikbaar die dit samen met u kunnen doen. Hoe eerder u reserveert hoe groter de kans dat er een plekje vrij is.

Als laatste: we hebben uw hulp nodig om onze online verkoop en het afhalen bekend te maken. Wilt u het aan mensen in uw omgeving laten weten? Bedankt!

Bezorgen:

Gelukkig mogen we ook bezorgen. Hier zit wel een kleine bezorg vergoeding aan vast van € 2,50.

 De gebieden waar wij bezorgen:

Maassluis, Maasdijk, Maasland, Naaldwijk, Hoek van Holland, Poeldijk, Vlaardingen, De Lier, ‘s-Gravenzande.

 

Buiten de regio plaats en prijs in overleg Let op: Het kan ook zijn dat we bij jou niet komen bezorgen omdat het te ver uit de route ligt.

 

Bezorgtijden:

We hebben een aantal momenten dat we kunnen bezorgen omdat we niet altijd vrijwilligers hebben dit dit kunnen doen. Mail of whatsapp voor meer informatie hierover.

2 gedachten over “Online winkelen en bestellen”

 1. Goede dag allemaal,
  Is het mogelijk om bij jullie live te winkelen, op afspraak ?
  Beeld bellen , door de winkel , vind ik niets..
  Als het kan…is er vrijdag 19 maart of zaterdag 20 maart plek ?
  Wilt u mij dan zo spoedig mogelijk in kennis stellen.
  In afwachting van jullie reactie.
  Groet,

Geef een reactie