Over ons

Wij zijn sinds 20 mei 2017 een officiële stichting en werken alleen met vrijwilligers.

Ons doel is mensen te helpen in en om het Westland. Wij onderscheiden ons door veelal alles in natura te schenken. Dit doen wij, omdat we dan weten dat bv de rolstoel, aanpassingen in een huis, ook direct zichtbaar zijn voor diegene die dit nodig hebben.

Verder willen wij ons inzetten voor de ouderen. Wij denken bijvoorbeeld aan een dagje uit, zodat ook deze mensen in het zonnetje gezet kunnen worden. In de winkel staat een verzamelbox voor Stichting Opkikker. U kunt hierin uw oude (kapotte) mobieltjes achterlaten.

Iedereen kan bij ons ook een aanvraag indienen, met onze commissie gaan wij overleggen wat mogelijk is.

U vraagt zich vast af waarom ik deze kringloopwinkel ben begonnen, daarom wil ik mij hierbij graag voorstellen . Mijn naam is John Kooiman, ik ben getrouwd, heb 2 kinderen en woon in Maasdiijk sinds 3 jaar.

Mijn vrouw en zoon hebben beiden een beperking , maar ondanks alles staan we met elkaar positief in het leven.  Wij zien regelmatig door de vele ziekenhuisbezoeken, dat mensen door ziekte / ongeluk alles kwijt raken en moeten roeien met de riemen die zij hebben. In tehuizen zie je mensen die weinig bezoek krijgen en zelden leuke uitstapjes maken. Kinderen die geen Sinterklaas kunnen vieren en mensen die altijd keihard gewerkt hebben en nu gedwongen zijn tot de voedselbank. Ik ben van mening dat we met elkaar voor veel  mensen net weer wat leuker kunnen maken.

En thuis zeggen we altijd, weggeven is leuker dan alles zelf houden !!!

Uiteraard kan ik dit niet alleen  In de winkel heb ik hulp van vrijwilligers, maar ik heb ook hulp nodig van mensen die spullen willen doneren.

De koffie staat klaar in de winkel, dus kom gezellig een keer langs. Parkeren is gratis.