Over ons

Wij zijn sinds 20 mei 2017 een officiële stichting. Sinds 01-12-2019 werkt er één betaalde kracht 24 uur per week voor een minimum loon, de overige uren werkt ook hij vrijwillig.

Ons doel is mensen te helpen in en om het Westland. Wij onderscheiden ons door veelal alles in natura te schenken. Dit doen wij, omdat we dan weten dat bv de rolstoel, aanpassingen in een huis, ook direct zichtbaar zijn voor diegene die dit nodig hebben.

Verder willen wij ons inzetten voor de ouderen. Wij denken bijvoorbeeld aan een dagje uit, zodat ook deze mensen in het zonnetje gezet kunnen worden. In de winkel staat een verzamelbox voor Stichting Opkikker. U kunt hierin uw oude (kapotte) mobieltjes achterlaten.

Iedereen kan bij ons ook een aanvraag indienen, met onze commissie gaan wij overleggen wat mogelijk is.

U vraagt zich vast af waarom ik deze kringloopwinkel ben begonnen, daarom wil ik mij hierbij graag voorstellen . Mijn naam is John Kooiman, en heb tot 2019 5 jaar in Maasdijk gewoond. Ik heb altijd de wens gehad om een kleine winkel te hebben waarin ik opgeknapte meubels kan verkopen. De kleine winkel is niet helemaal gelukt met het grote aantal vierkante meters die we nu in Maasdijk hebben maar dat maakt het absoluut niet minder leuk. Met de omzet die we draaien steunen we onwijs leuke doelen. Heeft u ook een leuke donatie in gedachten dan nodig ik u uit om deze aan te vragen via deze site.

Uiteraard kan ik dit niet alleen  In de winkel heb ik hulp van vrijwilligers, maar ik heb ook hulp nodig van mensen die spullen willen doneren.

De koffie staat klaar in de winkel, dus kom gezellig een keer langs. Parkeren is gratis.